Bezorgen

Bestel je voor 22.00 uur? Dan komen wij je boodschappen de volgende dag (maandag tm vrijdag) bezorgen tussen 13.00-18.00 uur. Er geldt een minimale bestelorder van 30 euro en de vaste bezorgkosten zijn €3,95- per bestelling.

Bestellingen die bij ons binnenkomen op vrijdag, zaterdag of zondag, worden de maandag erop geleverd.

 

Kerstpakket vol Delfts ambacht!

VOOR DIT JAAR ZIJN ALLE PAKKETTEN HELAAS UITVERKOCHT!!!

Voor onze kerstpakketten hebben we een prachtige selectie gemaakt uit ons aanbod van ambachtelijk en lokaal geproduceerde producten. Zoals je van ons mag verwachten, wordt alles in het pakket eigenhandig en met veel zorg en liefde gemaakt. En dat merk je, dat proef je!

Je favoriete ambachtsproducten in één box.

VOOR DIT JAAR ZIJN ALLE PAKKETTEN HELAAS UITVERKOCHT!!
Wil jij jouw medewerkers en relaties dit jaar verblijden met een bijzonder kerstpakket? Een hoogwaardig pakket waarmee je je waardering voor kwaliteit, ambacht en lokaal ondernemerschap kunt laten zien? Neem dan contact met ons op. We hebben verschillende pakketten samengesteld, van een basis tot een luxe pakket. Afhankelijk van budget en aantallen kijken we graag samen naar wat de beste optie voor jouw situatie en bedrijf is. Het is zelfs mogelijk om een corona-proof event op te zetten waarbij de kerstpakketten persoonlijk kunnen worden overhandigd. We richten dan op locatie een drive-through in, feestelijk aangekleed en compleet met hapjes en drankjes.

Neem contact op met Cisca Colijn om de mogelijkheden te bespreken. Mailen is in verband met de drukte het makkelijkste: cisca@lokaaldelftbezorgd.nl, maar bellen kan ook op: 06 55806722.

Bestel nu alle boodschappen van jouw favoriete lokale ondernemers op één plek. Van koffie tot taart, meel, kaas en een lekker biertje; het kan allemaal. En geen zin om vanavond te koken? Bestel een maaltijd of wisselende daghap. Niet alleen heel lekker, ook heel makkelijk!

Winkelmand

Kerstpakket vol Delfts ambacht!

Wil jij jouw medewerkers en relaties dit jaar verblijden met een bijzonder kerstpakket? Een hoogwaardig pakket waarmee je je waardering voor kwaliteit, ambacht en lokaal ondernemerschap kunt laten zien? Neem dan contact met ons op. We hebben verschillende pakketten samengesteld, van een basis tot een luxe pakket. Afhankelijk van budget en aantallen kijken we graag samen naar wat de beste optie voor jouw situatie en bedrijf is. Het is zelfs mogelijk om een corona-proof event op te zetten waarbij de kerstpakketten persoonlijk kunnen worden overhandigd.

Neem contact op met Cisca Colijn om de mogelijkheden te bespreken. Mailen is in verband met de drukte het makkelijkste: cisca@lokaaldelftbezorgd.nl, maar bellen kan ook op: 06 55806722.
unnamed-1
unnamed-2
unnamed

Als lokale Delftse ondernemers doen wij ons uiterste best om alle bestellingen op tijd en netjes af te leveren. Wij hopen op uw begrip bij drukte.

Is iets ondanks onze zorgvuldigheid niet naar wens? Laat het ons weten door een mail te sturen naar cisca@lokaaldelftbezorgd.nl

Lokaaldelft bezorgd.nl(3)