Ciska & Anne
Ciska & Anne

Kerstpakketten bestellen

Voor onze kerstpakketten hebben we een prachtige selectie gemaakt uit ons aanbod van ambachtelijk en lokaal geproduceerde producten. Zoals je van ons mag verwachten, wordt alles in het pakket eigenhandig en met veel zorg en liefde gemaakt. En dat merk je, dat proef je!
Wil jij jouw medewerkers en relaties dit jaar verblijden met een bijzonder kerstpakket? Een hoogwaardig pakket waarmee je je waardering voor kwaliteit, ambacht en lokaal ondernemerschap kunt laten zien? Neem dan contact met ons op. We hebben verschillende pakketten samengesteld, van een basis tot een luxe pakket. Afhankelijk van budget en aantallen kijken we graag samen naar wat de beste optie voor jouw situatie en bedrijf is. Het is zelfs mogelijk om een corona-proof event op te zetten waarbij de kerstpakketten persoonlijk kunnen worden overhandigd. We richten dan op locatie een drive-through in, feestelijk aangekleed en compleet met hapjes en drankjes.
Neem contact op met Cisca Colijn om de mogelijkheden te bespreken. Mailen is in verband met de drukte het makkelijkste: cisca@lokaaldelftbezorgd.nl, maar bellen kan ook op: 06 55806722.

Bestel je voor 22.00 uur? Dan komen wij je boodschappen de volgende dag (maandag tm vrijdag) bezorgen tussen 13.00-18.00 uur. Er geldt een minimale bestelorder van 30 euro en de vaste bezorgkosten zijn €3,95- per bestelling.

Bestellingen die bij ons binnenkomen op vrijdag, zaterdag of zondag, worden de maandag erop geleverd.

Lokaaldelft bezorgd.nl(3)